Mama tinerei ucise la Jepii mici, dezvăluiri tulburătoare. Cine era, de fapt, bărbatul care o însoţea: „Nu am putut să vorbesc cu el”

12 07. 2024, 12:56
Mama tinerei ucise la Jepii mici, dezvăluiri tulburătoare

Mama tinerei ucise la Jepii mici încă nu îşi poate reveni din şoc. Cu lacrimi în ochi, femeia a făcut câteva dezvăluiri despre fiica ei. Cele două aveau o relaţie foarte bună, iar în momentul în care Maria Diana nu a mai răspuns la telefon, aceasta şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva cu ea. 

Maria Diana şi-a pierdut viaţa la 19 ani într-un mod tragic. În momentul în care ursul i-a apărut în cale, tânăra a sunat la 112 şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi salva viaţa. Din nefericire, a căzut într-o râpă de 120 de metri adâncime, iar asta i-a adus sfârşitul.

Mama tinerei ucise la Jepii mici, dezvăluiri tulburătoare

La câteva zile de la tragedie, mama Dianei a vorbit cu presa. Femeia a povestit cât de fercită era fiica ei pentru că reuşise să promoveze examenul de Bacalaureat. Tânăra avea multe planuri de viitor pe care abia aştepta să le îndeplinească.

„A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine… Am dat bac-ul împreună, și eram așa de fericite amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte. Că urmează să meargă cu băiatul acela, că va sta cu cortul și că miercuri va merge la Vârful Omu. Își dorea să ajungă pe Vârful Omu”, a dezvăluit mama tinerei de 19 ani.

Mama Dianei a relatat că ultima discuție pe care a avut-o cu fiica sa a avut loc în jurul orei 10:45 în dimineața tragediei.

„La 10:45 am vorbit cu ea, după care, de la 17:00, am tot încercat să dau de ea. Ea îmi răspundea mereu la telefon, nu exista zi în care să nu-mi răspundă la primul mesaj sau la primul apel. Și când am văzut că nu răspunde mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, că ceva s-a întâmplat”, a povestit femeia, cu lacrimi în ochi.

Cine era băiatul cu care Diana se afla în vacanță

Femeia a declarat în continuare că a încercat să o avertizeze cu privire la pericolele la care s-ar putea expune pe traseul montan, însă nimic nu a făcut-o pe Maria Diana să se răzgândească.

„I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase. I-am spus: ‘Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu o să ai semnal în munte?’ Și mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic”, a continuat mama Dianei.

De asemenea, femeia a ținut să clarifice și cine era băiatul cu care Diana se afla în vacanță atunci când a avut loc tragedia.

„Băiatul nu era iubitul ei, era un prieten care poate, în devenire, ar fi fost iubitul ei la un moment dat, nu știu. Nu am putut să vorbesc cu el, nu am vorbit cu nimeni, nu m-am uitat la nimic. Nu am putut”, a dezvăluit femeia, îngenuncheată de durere.

 

Sursă foto: social media